Bettacare Pet Gate plus Cat Flap 75-147.8 CM

Hondenhek met kattenluik

The Bettacare Pet Gate with Lockable Cat Flap 75cm- 84cm, is a pressure fitted gate which is an ideal solution for pet owners. At 104cm in height it is an ideal solution to restricting even the largest of pets to designated areas of the home allowing your cat through. Unique features include the one-handed operation, the extra secure double locking mechanism, the additional height, as well as the lockable cat flap.

Bettacare Pet Gate klemhek met kattenluik is een katvriendelijk traphekje. Het klemhekje klem je tussen 2 muren. Er zit wel een balkje aan de onderkant. Dit is nodig voor zijn stabiliteit.

Maten van het hoge hek.
Hoogte: 104 cm.
Breedte: 75-84 cm.
Afstand tussen de spijlen: 5,5 cm.
Doorgang deurtje: 50 cm
Optie: uit te breiden met verlengstukken tot  max: 187.6 cm.

Maten van het kattenluikje:
Hoogte: 18 cm
Breedte: 16 cm

Hoogte waar de stelbout op de muur komt:
muurbevestiging onder: Ong.  4,5 cm.
muurbevestiging boven: Ong.  103,5 cm.

Katvriendelijk traphekje

Hoogte waar de stelbout op de muur komt:
muurbevestiging onder: Ong.  4,5 cm.
muurbevestiging boven: Ong.  103,5 cm.

Optie: uit te breiden met verlengstukken tot  max: 187.6 cm.

Waarschuwing:
Dit hekje kun je ook gebruiken voor kinderen, maar dan is er een beperking aan het aantal uitbreidingen. Je kunt voor kinderen maximaal 2 uitbreidingen gebruiken  ( een aan iedere kant) Voor huisdieren is er GEEN beperking.

Klemhekjes zijn vroeger ontwikkeld als deurhekjes maar worden nu ook gebruikt voor trappen en doorgangen. Klemhekjes worden tussen twee rechte muren geplaatst. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden. Door het naar buiten draaien van de schroeven zit het hekje KLEM VAST tussen de muren met een drempeltje aan de onderkant van het frame om zicht vast te klemmen en de stabiliteit. Vandaar de naam: KLEMHEKJES

 Klemhekjes worden tussen twee rechte muren geplaatst. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden. Door het naar buiten draaien van de schroeven zit het hekje KLEM VAST tussen de muren met een drempeltje aan de onderkant van het frame om zicht vast te klemmen en de stabiliteit. Vandaar de naam: KLEMHEKJES
Het KLEMHEKJE ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ‘V’-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt. Dus: bovenste klembouten zo ver uitdraaien dat het afgebeelde slotje goed grip krijgt. Het hekje ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ‘V’-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt. Dus: bovenste klembouten zo ver uitdraaien dat het afgebeelde slotje goed grip krijgt.

De opening van het deurtje van het auto-close klemhekje: Je hebt 2 handelingen nodig. De werking van het deurtje van het klemhekje.

- Fase 1. Met je duim schuif je het lipje naar achteren,
- Fase 2. En dan til je het hele deurtje op.

Voor vragen kunt u bellen naar 073-6840840 of mailen naar info@pasopshop.nl of marieke@pasopshop.nl