baby dan guard me

Een wereldinnovatie…

Revolutionaire veiligheidshek vouwt na het openen automatisch in en is vrijwel onzichtbaar wanneer het hekje geheel is opgevouwen wanneer u het niet gebruikt.

babydan guardme

Zeer geschikt voor smalle openingen…

De Guard-Me is een nieuwe ontwikkeling in traphekjes.  Het hekje bestaat uit lamellen van een soort Nylon die om-en-om in elkaar vouwen.  Daardoor is het een compact hekje dat net zo als een oprolhekje bijna geen ruimte inneemt.

Maat van het standaard hekje: 64.5 tot 89cm
Als je het hekje aan de binnenkant van het kozijn monteert dan heb je de maximale lengte ( voor het basis model) van 64.5 tot 89cm
Monteer je het hekje aan de BUITENKANT van het kozijn,
dan moet er zo'n 10cm vanaf trekken: 55 tot 79.5cm

Opmerking:

De standaard uitvoering is perfect voor heel veel smalle deuren en of trap openingen, maar voor sommige trappen is dit hekje met 89cm net iets te klein. Je komt dan een paar cm tekort. Daarom heeft Traphekjes.nl (Safety-Things) ook de uitvoering PLUS 1 en PLUS 2
Bij de PLUS komt er dan 1 of 2  extra lamellen  bij.
Bij de PLUS 1 komt er 3cm bij.  Bij de PLUS 2 komt er 6cm bij.
Daarnaast hebben we ook de XL uitvoering. Dat is met een model met een compleet verlengstuk met scharnieren dat tot maximaal 113cm gaat.
( bij de XL haal je er lamellen tussenuit om de juiste maat te maken,)

Maximaal 113cm
Je kunt dit hekje niet breder maken dan 113cm want dan kan dit hekje gaan "doorzakken".  

Sterkte:

Wij hebben een alternatieve test gedaan om de sterkte van dit hekje te meten. We hebben het hekje in een frame gemonteert, Daarna het frame met hekje horizontaal op de testbank gelegd.  En toen zijn we zakken met "10kg strooizout"gaan stapelen.  Ook na 8 zakken (meer hadden we er niet) gaf het hekje geen krimp en daarna, ook belangrijk, werkte het sluiting systeem nog perfect.