flexifit53

Schroefhek BABYDAN Flexi Fit 67-109

Maat: 67 cm – 105,5 cm
Hoogte: 73 cm plus muurbevestiging

Dit traphek is geschikt voor bijna elke opening. Het heeft een nieuw en uniek ultraflexibel installatiesysteem. U heeft geen uitbreidingssetje nodig en u kunt het hek gemakkelijk installeren. Het poortje is naar beide kanten te openen. Door de speciale sluitingen kunt u dit hekje ook OP de trapboom monteren (het hoeft dus niet altijd TUSSEN de muren).

Klik hier voor meer informatie over de coating.

Extra informatie voor het monteren van de Flexi Fit:
Hoewel deze instructies ook in de gebruiksaanwijzing staan is het toch even handig om ze nog even extra op papier te krijgen.
1 - GEBRUIK EEN WATERPAS:
Het is heel belangrijk dat het aftekenen zo exact mogelijk gebeurt. Met een waterpas werk je nu eenmaal echt precies. 2 mm kan een verschil zijn tussen goed passen, of net niet passen.

2 - LET OP DE AFSTAND TUSSEN DE SPIJLEN!
Als u de 2 delen tegen elkaar zet, dan moeten de spijlen ook tegen elkaar komen. Er mag dus geen speling tussen zitten. Zo'n spleet waar een kind met de vingers tussen kan is dus niet de bedoeling (daarbij zult u zien, dat als u wat verder bent met de montage, de plastic kappen dan ook niet passen).

3 - Het hekje is compleet, maar we hebben geen muurschroeven in de set. Het traphekje kan namelijk op veel verschillende type ondergronden worden gemonteerd. Het is een groot verschil of u in hout werkt of in ( gipswandjes )beton. 

Het metalen Flexi Fit-hekje van BabyDan past in vrijwel iedere opening, omdat het beslag in een hoek kan worden aangebracht en zowel aan de binnen- als buitenkant van het kozijn geplaatst kan worden. Het hekje opent naar beide kanten en wordt met één hand bediend. Als het hekje in het deurkozijn wordt gemonteerd, is het geschikt voor openingen van 70,5 tot 109 cm. Als het hekje buiten het kozijn wordt
gemonteerd, is de max. breedte 104 cm.